Accident GRAV în Gorj. Un bărbat care a vrut să cureţe un teren dându-i foc a ajuns la spital cu arsuri grave

Elicopterul SMURD a fost solicitat, luni pentru a duce un bărbat în vârstă de 78 de ani, la Bucureşti, acesta suferind arsuri pe 60 la sută din corp, în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Aninoasa, judeţul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1515 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Gorj. Un bărbat care a vrut să cureţe un teren dându-i foc a ajuns la spital cu arsuri grave

Gorj: Bărbat care a vrut să cureţe un teren dându-i foc, dus la spital în Bucureşti cu arsuri grave

Bărbatul în vârstă de 78 de ani, din satul Sterpoaia, comuna Aninoasa, va fi transferat la un spital din Capitală, acesta având arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului, după ce a vrut să-şi cureţe un teren şi a dat foc vegetaţiei uscate.

„ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată in satul Sterpoaia, comuna Aninoasa. A intervenit Secţia de Pompieri Turceni. O victimă a fost prinsă între flăcări. Este un bărbat în vârstă de 78 de ani, cu arsuri pe circa 60% din suprafaţa corpului. Va fi transportat la Bucureşti cu elicopterul SMURD", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii fac cercetări, alături de pompieri, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici