Accident grav în Ploieşti: Mai multe persoane rănite, printre care şi doi copii, după impactul dintre un troleibuz şi o maşină

Cnci persoane, printre care şi doi copii, au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident care s-a produs în Ploieşti şi în care au fost implicate un troleibuz şi o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

499 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Ploieşti: Mai multe persoane rănite, printre care şi doi copii, după impactul dintre un troleibuz şi o maşină

Accident grav în Ploieşti: Mai multe persoane rănite, printre care şi doi copii, după impactul dintre un troleibuz şi o maşină

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au precizat că accidentul s-a produs pe Şoseaua Vestului, după ce şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate troleibuzului.

„Din primele verificări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani ar fi ieşit de pe o stradă laterală în Soseaua Vestului, fără să acorde prioritate unui troleibuz”, a transmis IPJ Prahova.

În troleibuz erau 16 călători. Potrivit medicilor de la Ambulanţă, în urma accidentului, cinci persoane au fost transportate la spital cu traumatisme, două dintre victime fiind copii, cu vârste de 2, respectiv 10 ani.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a menţionat că din troleibuz doar şoferul a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici