ACCIDENT GRAV în Suceava: Doi tineri au murit şi un copil a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Doi tineri au murit şi un copil în vârstă de 13 ani a fost rănit, vineri seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E, în judeţul Suceava, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac, apoi s-a răsturnat pe un câmp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1597 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Suceava: Doi tineri au murit şi un copil a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

ACCIDENT GRAV în Suceava: Doi tineri au murit şi un copil a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, accidentul a avut loc pe DN 2 E, în localitatea suceveană Voitinel, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a lovit un copac şi s-a răsturnat pe un câmp.

În urma impactului, şoferul, în vârstă de 23 de ani, şi un pasager din autoturism, de 17 ani, au murit, în timp ce un copil de 13 ani, aflat de asemenea în maşină, a fost rănit, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici