Accident grav în Teleorman, după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat: Un mort şi 9 răniţi

Un mort şi nouă persoane rănite, dintre care opt transportate la spital, este bilanţul accidentului produs în localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman, unde un microbuz cu pasageri s-a răsturnat.

1126 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Teleorman, după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat: Un mort şi 9 răniţi

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Teleorman. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Potrivit IGSU, persoana decedată este şoferul microbuzului. Alte nouă persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care opt au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Ştirea iniţială

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat, luni seara, în localitatea Scurtu Mare, din judeţul Teleorman. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie şi au trimis la faţa locului 8 ambulanţe, 3 autospeciale de descarcerare şi una de transport victime multiple.

Potrivit IGSU, microbuzul s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.

Conform IGSU, intervenţia este în desfăşurare.

Din primele informaţii, în microbuz se aflau 17 persoane. Reprezentanţii IGSU susţin că şoferul microbuzului a murit, iar alte şase persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Potrivit IGSU, microbuzul s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, iar în zonă au fost trimise 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conform IGSU, intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici