ACCIDENT GRAV la Iaşi: Un microbuz persoane s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ. 21 de călători, transportaţi la spital | FOTO

Autorităţile din Iaşi sunt în alertă după ce un microbuz cu 23 de persoane s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ, judeţul Iaşi. După evaluarea medicală de urgenţă la faţa locului, 21 de persoane au fost transportate la spital.

1527 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV la Iaşi: Un microbuz persoane s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ. 21 de călători, transportaţi la spital | FOTO

ACCIDENT GRAV la Iaşi: Un microbuz cu 23 de persoane s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ

Microbuzul cu 23 de persoane s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ, judeţul Iaşi.

Au fost alerate 2 echipaje complexe de stingere şi descarcerare, 2 module dedicate de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 3 ambulanţe SMURD şi 2 ambulanţe SAJ.

În momentul ajungerii echipajelor de intervenţie la faţa locului, o persoană era încarcerată, însă toţi ocupanţii erau conştienţi.

După evaluarea medicală de urgenţă la faţa locului, 21 de persoane au fost transportate la spital.

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Accidentul din Iaşi, produs din cauza drumului acoperit cu zăpadă şi a vitezei

Microbuzul cu 23 de persoane care s-a răsturnat în zona localităţii Dobrovăţ, judeţul Iaşi, circula cu viteză pe un drum acoperit cu zăpadă. 23 de oameni sunt la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi, Ana Maria Spiridon, şoferul microbuzului a intrat cu viteză într-o curbă şi a derapat.

Ana Maria Spiridon a declarat, pentru MEDIAFAX, că drumul era acoperit cu zăpadă.

Microbuzul face curse regulate Dobrovăţ - Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici