Accident grav la la Breaza: Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Cinci persoane au fost rănite, vineri seara, localitatea în Breaza, judeţul Prahova, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat, transmite corepondentul MEDIAFAX.

3041 afișări
Imaginea articolului Accident grav la la Breaza: Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Accident grav la la Breaza: Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, vineri seara, că în accidentul petrecut pe strada Republicii, din Breaza, cinci persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată.

“O persoană este încarcerată deoarece maşina este răsturnată pe plafon. Alte două au fost scoase, sunt rănite grav, luate de ambulanţe. Altă victimă are o leziune uşoară la genunchi, iar alta are traumatism cranian”, a declarat Vasiloae.

Accidentul s-a produs pe fondul unui impact frontal între cele două vehicule implicate. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească şi cine este vinovat de producerea evenimentului rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici