Accident GRAV pe DN1: Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un autoturism care staţiona

Trei persoane au fost transportate la spital, sâmbătă, după ce au fost implicate într-un accident produs pe DN1, în Bărcăneşti. O femeie de 71 de ani a intrat cu maşina într-un autoturism care staţiona, transmite corespondentul MEDIAFAX.

123 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV pe DN1: Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un autoturism care staţiona

Accident GRAV pe DN1: Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un autoturism care staţiona

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au precizat că accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 51, pe sensul de mers către Bucureşti.

„Se pare că o conducătoare în vârstă de 71 de ani nu a fost atentă în conducere, a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în staţionare. În autoturismul staţionat se aflau două persoane. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, acestea au fost proiectate pe banda numărul 2 a aceluiaşi sens de mers”, arată sursele citate.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, fiind vorba despre femeia în vârstă de 71 de ani, pasagerul care se afla în maşina acesteia şi o altă persoană din autoturismul oprit.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost restricţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici