ACCIDENT grav pe DN2, soldat cu un mort şi patru răniţi. În accident au fost implicate şase autoturisme. Şeful AJOFM şi o angajată a instituţiei, printre răniţi

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 2 (E 85), în localitatea buzoiană Oreavu, în care au fost implicate cinci autoturisme şi un tir. Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău, Ionel Tociu, şi o angajată a instituţiei se află printre cele patru persoane rănite, în timp ce un al treilea angajat al AJOFM şi-a pierdut viaţa.

1140 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav pe DN2, soldat cu un mort şi patru răniţi. În accident au fost implicate şase autoturisme. Şeful AJOFM şi o angajată a instituţiei, printre răniţi

Buzău: Un mort şi patru răniţi grav în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini

UPDATE 21:20 - Poliţie: Dinamica accidentului din Buzău nu fost încă stabilită; o maşină ar fi intrat pe contrasens

Poliţiştii nu au stabilit deocamdată dinamica accidentului produs în localitatea buzoiană Oreavu, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor patru, însă "se pare" că unul dintre cele şase autovehicule implicate a intrat pe contrasens, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar şef Florina Crucianu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că agenţii de la Serviciul Rutier nu au putut stabili deocamdată dinamica accidentului în care au fost implicate cinci autoturisme şi un tir.

"Nu a putut fi stabilită dinamica accidentului pâna la acest moment. Unul dintre autovehicule se pare că a pătruns pe sensul opus de mers. Urmează a se stabili exact cui aparţine vina pentru producerea accidentului", a spus Florina Crucianu.

Cercetările se desfăşoară cu dificultate întrucât poliţiştii nu pot discuta cu cele patru persoane rănite, iar la locul accidentului bucăţi rezultate din avarierea celor şase autovehicule se întind pe zeci de metri.

Traficul pe DN 2 (E 85), în zona producerii accidentului, a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ trei ore.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 2 (E 85), în localitatea buzoiană Oreavu, în care au fost implicate cinci autoturisme şi un tir.

Surse medicale au declarat că directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, a fost rănit grav, el fiind transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, de unde a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Potrivit poliţiştilor, directorul AJOFM Buzău se afla la volanul maşinii de serviciu implicate în accident, alături de alţi doi angajaţi ai instituţiei cu care plecase de la serviciu spre casă.

În urma accidentului, pasagerul din dreapta şi-a pierdut viaţa, iar celălalt pasager, o femeie, şef de serviciu la AJOFM Buzău, a fost rănit.

Toate cele trei persoane sunt din Râmnicu Sărat.

În acelaşi accident a mai fost implicat şi directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Buzău, Cecilia Manolescu, însă aceasta a suferit răni superficiale, care nu îi pun viaţa în pericol. Ea se afla la volanul maşinii, fiind însoţită de o femeie care, de asemenea, a fost rănită.

Trei persoane rănite în accident - angajata de la AJOFM Buzău, directorul ITM, Cecilia Manolescu, şi femeia care se afla în maşina condusă de Manolescu - au fost, de asemenea, transportate la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 (E 85) se desfăşoară alternativ pe un sens de mers, după ce a fost blocat în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici