Accident GRAV pe DN2: Un mort şi opt răniţi, între care patru copii, în urma coliziunii dintre două maşini

Un accident în care au fost rănite cinci persoane, dintre care două au rămas încarcerate, a avut loc sâmbătă pe DN2, în zona localităţii Mogoşeşti Siret, din judeţul Iaşi.

4213 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV pe DN2: Un mort şi opt răniţi, între care patru copii, în urma coliziunii dintre două maşini

Accident GRAV pe DN2: Cinci victime, din care două încarcerate, în urma coliziunii dintre două maşini

Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic, două maşini s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN2 (E85), în zona localităţii Mogoşeşti-Siret, din judeţul Iaşi.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Săbăoani – Moţca, în zona localităţii Mogoşeşti-Siret (judeţul Iaşi), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite (dintre care două sunt încarcerate)”, susţin poliţiştii.

La locul accidentului s-au deplasat două ambulanţe SAJ, două echipaje de prim ajutor de la SMURD, elicopterul şi un echipaj de descarcerare.

Circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, iar în momentul în care la faţa locului va ajunge elicopterul SMURD, traficul va fi oprit pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic.

Bilanţ ISU Iaşi, după accidentul de pe DN2: un mort şi opt răniţi, între patru copii

O persoană a murit şi alte opt au fost rănite în urma accidentului produs sâmbătă pe DN2, în judeţul Iaşi, potrivit reprezentanţilor ISU. Patru dintre răniţi sunt copii, iar unul dintre ei a fost preluat cu un elicopter şi dus la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, o persoană a murit şi alte opt, printre care patru copii, au fost rănite în accidentul produs sâmbătă pe DN2, în zona localităţii Mogoşeşti Siret.

„Un copil de 11 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de pediatrie din Iaşi, iar o femeie de 78 de ani a fost declarată decedată", a spus Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

În total, şapte victime au fost transportate la spital, iar una a refuzat ajutorul medicilor.

În accident au fost implicate două maşini. „Din primele verificări s-a stabilit faptul că în accident au fost implicate două autoturisme şi, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, acestea au intrat în coliziune", a declarat Diana Iacob, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Iniţial, autorităţile au anunţat cinci victime, dintre care două încarcerate, în urma accidentului produs în judeţul Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici