Accident grav pe Transfăgărăşan. O persoană a murit după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane s-a prăbuşit în abrupt

Un accident rutier a avut loc pe DN7C, Transfăgărăşan, aproape de cabana Capra, anunţă ISU Argeş. Pompierii intervin cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, plus un echipaj SAJ.

8851 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe Transfăgărăşan. O persoană a murit după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane s-a prăbuşit în abrupt

Accident rutier pe Transfăgărăşan, un mort şi doi răniţi

În accident a fost implicat un singur autoturism, care a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos pe carosabil.

În autoturism se aflau trei bărbaţi, şoferul fiind proiectat în afara autoturismului şi găsit decedat.

La faţa locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager şi a acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare. Aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici