Accident GRAV pe Valea Oltului: Un vehicul s-a izbit într-un MICROBUZ de călători. UPDATE Bilanţul victimelor/ Primele IMAGINI

Un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe Valea Oltului. 21 de persoane sunt implicate, toate primind îngrijiri medicale.

7943 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV pe Valea Oltului: Un vehicul s-a izbit într-un MICROBUZ de călători. UPDATE Bilanţul victimelor/ Primele IMAGINI

Accident GRAV pe Valea Oltului: 21 de persoane implicate, după ce un vehicul s-a izbit de un MICROBUZ de călători / Primele IMAGINI

UPDATE 16.00 Bilanţ final accident Vâlcea: 13 persoane au ajuns la spital

Bilanţul final al accidentului petrecut duminică după-amiază pe Valea Oltului indică 13 persoane duse la spital. Echipele de intervenţie au preluat în total 13 victime ale accidentului de pe Valea Oltului.

Dintre acestea, o persoană a fost descarcerată şi preluată de un elicopter SMURD.

Un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe Valea Oltului, fiind vorba despre 21 de persoane sunt implicate.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că, potrivit primelor date, accidentul s-a produs după ce maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază în Câineni, pe DN 7, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Intervin 4 ambulanţe SMURD, 7 ambulanţe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul salvatorilor din Vâlcea au plecat şi echipe din Sibiu.

Potrivit primelor informaţii, în accident sunt implicate 21 de persoane, respectiv 19 din microbuz şi 2 din maşină.

Toţi cei implicaţi sunt conştienţi şi primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, nouă persoane au fost rănite, respectiv cele două persoane din maşina implicată, care au suferit diverse fracturi şi 7 persoane din microbuzul răsturnat, care prezintă dureri abdominale, toracice şi dureri de spate.

ISU Vâlcea precizează că toate victimele sunt conştiente şi nu sunt copii printre victime.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că, potrivit primelor date, accidentul s-a produs după ce maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici