ACCIDENT în Arad: DN7, blocat după ce un TIR şi o autobasculantă s-au ciocnit. Unul dintre şoferi a murit - FOTO

DN 7 este blocat, joi dimineaţă, iar şoferul unei autobasculante a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită frontal de un TIR al cărui şofer a pierdut controlul volanului din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţiile în care şoseaua era umedă în urma unei ploi.

365 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Arad: DN7, blocat după ce un TIR şi o autobasculantă s-au ciocnit. Unul dintre şoferi a murit - FOTO

ACCIDENT în Arad: DN7, blocat după ce un TIR şi o autobasculantă s-au ciocnit. Unul dintre şoferi a murit (Imagine: ISU Arad)

Accidentul a avut loc la ieşisea din oraşul Pecica spre Vama Nădlac, pe DN7, într-o curbă periculoasă, unde şoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos în urma unei ploi şi a pierdut controlul volanului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a izbit frontal o autobasculantă.

În urma impactului, şoferul autobasculantei, un localnic de 53 de ani din Nădlac, a murit pe loc, în timp ce bărbatul din TIR a suferit răni uşoare.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie ale DN7, fiind deviat pe autostrada A1.

TIR-ul transporta aparate de aer condiţionat şi obiecte de mobilier, iar o parte din mărfuri au căzut pe şosea.

Drumul a fost afectat şi de scurgeri de ulei de la motorul unuia dintre vehicule.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat de două ore şi jumătate, urmând ca vehiculele să fie tractate, iar drumul să fie curăţat.

Poliţiştii estimează că DN7 va fi deschis complet în jurul orei 10,30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici