Accident în Bistriţa: Trei liceeni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în zidul unei case

Trei elevi de liceu care mergeau spre şcoală au ajuns, vineri, la spital, după ce unul dintre adolescenţi, aflat la volan, a pierdul controlul maşinii din cauza vitezei şi a neatenţiei, a lovit un podeţ şi s-a oprit în zidul unei case, în comuna Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud.

297 afișări
Imaginea articolului Accident în Bistriţa: Trei liceeni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în zidul unei case

Accident în Bistriţa: Trei liceeni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în zidul unei case

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, trei tineri au fost implicaţi, vineri, într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 17C, pe raza comunei Telciu, ei fiind răniţi după ce maşina în care erau a lovit un podeţ şi s-a oprit în zidul unei case.

„La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. Toate cele trei victime ale accidentului de la Telciu (doi băieţi în vârstă de 18 şi 19 ani şi o fată de 16 ani) sunt preluate de echipajele medicale alocate la locul evenimentului şi transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale. Victimele prezintă multiple traumatisme şi leziuni”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei, în acest caz Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud declanşând o anchetă.

Cei trei tineri implicaţi în accident se îndreptau spre şcoală în momentul în care a avut loc accidentul, toţi fiind elevi ai Liceului Tehnologic din Telciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici