Accident în Brăila: Două persoane au fost rănite după ce două maşini şi un autocar s-au ciocnit

Două persoane au fost rănite, iar doi copii au făcut un atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni seara, după impactul dintre două maşini şi un autocar, produs pe DN 2B, între localităţile Şendreni şi Baldovineşti, din judeţul Brăila.

306 afișări
Imaginea articolului Accident în Brăila: Două persoane au fost rănite după ce două maşini şi un autocar s-au ciocnit

Accident în Brăila: Două persoane au fost rănite după ce două maşini şi un autocar s-au ciocnit

Potrivit IPJ Brăila, accidentul s-a produs luni seara pe DN2B, între localităţile Şendreni şi Baldovineşti, fiind implicate două maşini şi un autocar în care nu erau pasageri.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, iar doi copii au făcut atac de panică.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că o maşină care circula pe DN2B între Şendreni şi Baldovineşti a încercat să depăşească câteva TIR-uri şi s-a ciocnit cu o altă maşină. În urma impactului, primul autoturism a lovit un autocar în care nu erau pasageri.

Şoferul autocarului nu a fost accidentat, în schimb un bărbat şi o femeie din prima maşină au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Din cea de-a doua maşină implicată în accident, doi copii au suferit atac de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului

La ora publicării acestei ştiri, traficul rutier pe DN 2B este blocat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici