ACCIDENT în Braşov: Bărbat lovit de o betonieră, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea braşoveană Zărneşti, a fost lovit de o betonieră, luni, în jurul orei 17.00, acesta fiind apoi transportat în stare gravă cu un elicopter SMURD la Spitalul din Târgu Mureş.

344 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Braşov: Bărbat lovit de o betonieră, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Braşov: Bărbat lovit de o betonieră, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut la ora 16.50, în dreptul localităţii Zărneşti, după ce un tânăr de 25 de ani, care se deplasa pe bicicletă, nu s-a asigurat când a intrat pe un drum cu prioritate şi a fost lovit de o betonieră, condusă regulamentar de un braşovean de 23 de ani.

În urma impactului, biciclistul a fost grav rănit, iar la locul accidentului au ajuns trei ambulanţe, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Nan.

Din cauza stării grave în care se afla tânărul, a fost solicitat un elicopter SMURD care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Mureş, potrivit sursei citate.

"Tânărul era în comă şi a suferit multiple traumatisme, fiind transportat cu elicopterul la Târgu Mureş", a mai spus reprezentantul ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici