Accident în Capitală, după ce o ambulanţă cu pacienţi a lovit o maşină. Două paciente au fost rănite

  • O ambulanţă cu pacienţi a lovit, joi dimineaţa, o maşină în intersecţia Splaiul Unirii /Calea Văcăreşti.
  • Două paciente din ambulanţă au fost rănite.
  • Circulaţia tramvaielor este restricţionată dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan.
393 afișări
Imaginea articolului Accident în Capitală, după ce o ambulanţă cu pacienţi a lovit o maşină. Două paciente au fost rănite

Accident în Capitală, după ce o ambulanţă cu pacienţi a lovit o maşină. Două paciente au fost rănite

Brigada Rutieră a Capitalei informează că accidentul s-a produs în jurul orei 08.30, la intersecţia Splaiul Unirii /Calea Văcăreşti.

Şoferul unei ambulanţe, în vîrstă de 44 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Mihai Bravu dinspre Calea Vitan către Piaţa Sudului cu sistemele acustice şi luminoase în funcţiune a lovit o maşină care mergea pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi către Calea Vitan Bârzeşti.

În urma impactului două paciente din ambulanţă au fost rănite uşor.

Circulaţia tramvaielor este restricţionată dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan.

Brigada Rutieră a Capitalei precizează că şoferii nu au consumat alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici