Accident în Craiova. Trei persoane au fost rănite, una este în stare gravă. FOTO

Trei persoane au fost rănite, duminică noaptea, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. O tânără a fost resuscitată zeci de minute de echipajul SMURD.

1025 afișări
Imaginea articolului Accident în Craiova. Trei persoane au fost rănite, una este în stare gravă. FOTO

Sursa foto: facebook/info trafic Craiova

Potrivit Poliţiei Dolj, un tânăr de 25 de ani conducea o maşină pe pasajul suprateran din centrul Craiovei, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

“Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe pasaj şi a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susţinere a reţelei electrice.”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Şoferul maşinii, dar şi alte două tinere, pasagere în autoturism, au fost rănite. Una dintre ele a fost resuscitată zeci de minute de echipajul SMURD sosit la faţa locului.

“Echipajul de pompieri şi medicii de la SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul, iar într-un final aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportata la spital”, a declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvuânt ISU Dolj

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj , la spital au ajuns şi şoferul şi cealaltă pasageră din maşină. Circulaţia pe pasaj a fost blocată mai bine de o oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici