Accident în judeţul Mureş. Un bebeluş de 6 luni a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

  • Un bebeluş de doar 6 luni a murit, duminică, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe DN 13A, în localitatea Chibed, judeţul Mureş.
  • Alte trei persoane au fost rănite şi transportate la UPU Târgu Mureş.
2276 afișări
Imaginea articolului Accident în judeţul Mureş. Un bebeluş de 6 luni a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

Potrivit ISU Mureş, în accidentul din localitatea Chibed a fost implicată o maşină în care erau patru persoane, între care un bebeluş de 6 luni.

Copilul a fost rănit grav şi s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

„A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Din nefericire pentru copilul de 6 luni nu s-a mai putut face nimic, a fost declarat decedat de către medicul aflat la faţa locului”, spun reprezentanţii ISU Mureş.

Celelalte trei victime, respectiv doi bărbaţi de 20 de ani şi o fată de 16 ani, au fost preluate şi transportate la UPU SMURD Târgu Mureş.

Echipaejele de poliţie fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

La ora transmiterii ştirii, circulaţia rutieră este blocată pe DN 13A, în zona producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici