Accident în judeţul Timiş: Cinci persoane rănite după impactul dintre două maşini

Cinci persoane, între care două fete de 17 ani, au fost rănite, sâmbătă, în urma impactului dintre două maşini, între localităţile Ţipari şi Coşeiu, din judeţul Timiş.

547 afișări
Imaginea articolului Accident în judeţul Timiş: Cinci persoane rănite după impactul dintre două maşini

Accident în judeţul Timiş: Cinci persoane rănite după impactul dintre două maşini

Potrivit ISU Sibiu, una dintre victimele accidentului dintre Ţipari şi Coşeiu a rămas încarcerată.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier cu două autoturisme implicate, între localităţile Ţipari si Coşeiu. În accident au fost implicate cinci persoane dintre care două minore de 17 ani. Una dintre victime a rămas încarcerată”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Lugoj.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
rănit,
impact

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici