Accident în lanţ cu 5 maşini, după ce un şofer de 21 de ani a făcut o manevră fără să se asigure

Cinci maşini au fost implicate, miercuri seara, într-un accident pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, după ce un şofer de 21 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

313 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ cu 5 maşini, după ce un şofer de 21 de ani a făcut o manevră fără să se asigure

Accident în lanţ cu 5 maşini, după ce un şofer de 21 de ani a făcut o manevră fără să se asigure

Reprezentanţii IPJ Cluj au anunţat că accidentul s-a produs miercuri seara pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, după ce un şofer a intrat cu maşina pe care o conducea într-un autoturism care circula în aceeaşi direcţie.

„Pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca a avut loc o tamponare cu cinci autoturisme implicate, trei aflate în mişcare şi două parcate. Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei şi a intrat in coliziune cu alt autoturism care circula în aceeaşi direcţie, respectiv cartier Mărăşti spre podul IRA”, au spus poliţiştii.

Potrivit acestora, în urma impactului au fost tamponate şi celelalte autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici