Accident în lanţ în Capitală. Trafic restricţionat între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii

Traficul rutier este restricţionat, joi dimineaţa, în Bucureşti, între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, după ce mai multe maşini s-au ciocnit.

1732 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ în Capitală. Trafic restricţionat între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii

Accident în lanţ în Capitală. Trafic restricţionat între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii

Brigada Rutieră anunţă că traficul este restricţionat pe strada Iuliu Haţeganu, între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, pe ambele sensuri.

20 de maşini au fost implicate într-o coliziune în lanţ.

Nu au fost înregistrate victime.

La faţa locului sunt poliţişti rutieri care au dispus măsuri de restricţionare a traficului rutier şi se fac verificări pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici