Accident în lanţ la intrarea în Ploieşti

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule s-a petrecut, luni, pe drumul judeţean 101 D, care face legătura între drumul naţional 1 şi intrarea în Ploieşti dinspre Bucureşti, o persoană fiind rănită.

12 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ la intrarea în Ploieşti

Accident în lanţ la intrarea în Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, pe DJ 101 D, aproape de intrarea în municipiul Ploieşti dinspre Bucureşti. Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare Ford Tranzit a intrat într-o depăşire riscantă, iar în momentul în care a vrut să revină pe banda sa de mers a acroşat un autoturism Hyundai care circula în aceeaşi direcţie. În urma coliziunii dintre cele două maşini, autoutilitara a fost proiectată pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Renault Clio care circula regulamentar.

Un pasager aflat în Renault a fost rănit, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Imediat după producerea accidentului, traficul rutier la intrarea în Ploieşti dinspre Bucureşti a fost complet blocat pentru câteva zeci de minute, până când cele trei maşini au fost scoase de pe carosabil. Ulterior, timp de aproximativ o oră, circulaţia s-a desfăşurat pe o singură bandă de mers pentru ambele sensuri, fiind dirijată de către poliţiştii rutieri. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DJ 101 D reintrase în normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici