Accident în lanţ pe A1 | Camion blocat pe banda de urgenţă, lovit de un altul, iar alte 4 maşini s-au ciocnit. Cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital în urma accidentului în lanţ petrecut în judeţul Timiş, pe A1 Deva – Nădlac. În accident au fost implicate în total 14 persoane.

3416 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe A1 | Camion blocat pe banda de urgenţă, lovit de un altul, iar alte 4 maşini s-au ciocnit. Cinci persoane au ajuns la spital

Accident în lanţ pe A1 | Camion blocat pe banda de urgenţă, lovit de un altul, iar alte 4 maşini s-au ciocnit. Bilanţ: 3 răniţi

UPDATE 07:56 Potrivit ISU Timiş, în accident au fost implicate în total 14 persoane, dintre care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Dintre cele cinci victime două au fost găsite încarcerate.

 

Au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 16 pompieri şi trei echipaje SAJ.

Ştirea iniţială

Trei persoane au fost rănite miercuri, după ce un camion oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, a fost lovit de un alt camion. Apoi, patru maşini din coloană s-au ciocnit. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, unde un autocamion s-a stricat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă.

După aproximativ 40 de minute, şoferul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în plin în acesta.

După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, s-au ciocnit din cauza nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea şofer.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Taguri:
accident,
autostradă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici