Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

Un accident în lanţ în care au fost implicate opt maşini a avut loc, sâmbăta dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 108, în dreptul localităţii Drajna, pe sensul spre Constanţa, informează dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

82 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30, pe sensul de mers spre Constanţa, nefiind înregistrate victime, potrivit dispecerului de serviciu de la CNADNR. Potrivit acestuia, cauzele accidentului în lanţ au fost viteza prea mare şi distanţa mică între autovehicule.

Cele opt maşini au fost scoase pe banda de urgenţă a Autostrăzii Bucureşti - Constanţa, traficul fiind reluat la scurt timp după producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici