VIDEO ACCIDENT ÎN LANŢ pe DN1, în zona municipiului Câmpina: Cinci maşini implicate. Traficul este îngreunat/ Două persoane au fost rănite într-un accident pe A2

Traficul rutier este îngreunat, vineri, pe DN1, în zona municipiului Câmpina, judeţul Prahova, pe sensul de mers către Braşov, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci maşini.

1712 afișări
Imaginea articolului VIDEO ACCIDENT ÎN LANŢ pe DN1, în zona municipiului Câmpina: Cinci maşini implicate. Traficul este îngreunat/ Două persoane au fost rănite într-un accident pe A2

ACCIDENT ÎN LANŢ pe DN1, în zona municipiului Câmpina: Cinci maşini implicate. Trafiul este îngreunat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, circulaţia pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat în zona municipiului prahovean Câmpina.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs după ce un şofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul altei maşini a schimbat banda şi a frânat brusc, pentru a evita impactul. În acel moment, maşina condusă de femeie a fost lovită din spate de trei autoturisme.

În accident au fost cinci maşini implicate, însă coliziune a existat doar între patru. Maşina celui care a ieşit de pe drumul secundar nu a fost lovită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

O persoană a suferit un atac de panică.

Noi ne-am deplasat cu o autospecială şi cu o Ambulanţă SMURD. A fost o persoană care a suferit un atac de panică, dar nu merge nimeni la spital”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în scurt timp.

 

Două persoane au fost rănite într-un accident pe A2.O victimă, transportată la spital cu elicopterul

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 58, sensul spre Constanţa, două persoane fiind rănite. Una dintre victime a fost transportată la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD, cealaltă cu o ambulanţă.

După ce salvatorii au ajuns la faţa locului, au depistat, în total, patru persoane rănite. Victima care se afla în stare mai gravă a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Celelalte trei persoane rănite sunt transportate cu ambulanţele la unităţi medicale din Bucureşti.

În accident au fost implicate două maşini.

În unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane, iar în celălalt două.

Circulaţia în zonă este îngreunată.

Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza unui accident

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Ciorogârla, 2 autoturisme fiind implicate. O ambulanţă care venea din Argeş cu un pacient a oprit şi a acordat primul ajutor unei persoane, ulterior fiind trimis un echipaj SMURD. Circulaţia este îngreunată.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti să ruleze cu prudenţă sporită şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât la kilometrul 13 (în zona localităţii ilfovene Ciorogârla), circulaţia rutieră se desfăşoară uşor îngreunat, din pricina unui accident în care a fost implicat un autoturism. Este afectată banda numărul 2", transmit poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici