Accident în lanţ pe DN7: Au fost implicate patru autoturisme

Patru maşini au fost implicate, vineri seara, într-un accident produs pe DN7, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea.

658 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe DN7: Au fost implicate patru autoturisme

Accident în lanţ pe DN7: Au fost implicate patru autoturisme

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia este îngreunată, vineri seara. pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 181+400 de metri, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autoturisme.

Poliţiştii sunt în teren şi acţionează pentru fluidizarea traficului în zonă.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tamponare,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici