Accident în lanţ pe Valea Oltului: Un TIR a lovit patru maşini

Traficul pe Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ, marţi, după un accident în lanţ în care au fost implicate un TIR şi patru maşini.

1595 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe Valea Oltului: Un TIR a lovit patru maşini

Accident în lanţ pe Valea Oltului: Un TIR a lovit patru maşini

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, marţi, că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 234+500 metri, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, un autotren a lovit din spate alte patru autovehicule care se deplasau în faţă.

Potrivit poliţiştilor, în urma impactului o persoană a fost rănită uşor.

Circulaţia se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ.

Taguri:
valea oltului,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici