Accident în Sălaj: Nouă persoane au fost rănite în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme

Nouă persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, şi au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe drumul E81, la intrarea în municipiul Zalău, în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1173 afișări
Imaginea articolului Accident în Sălaj: Nouă persoane au fost rănite în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme

Accident în Sălaj: Nouă persoane au fost rănite în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme

Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că răniţii au fost preluaţi de şapte ambulanţe de la Servciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi de SMURD.

”Nouă persoane au fost rănite şi au fost transportate la UPU Zalău în urma unui accident rutier care a avut loc pe E 81 la intrarea în Zalău, în care au fost implicate 2 autoturisme. Răniţii au fost preluaţi de 5 ambulanţe ale SAJ Sălaj şi de 2 ambulanţe SMURD”, a spus Jacodi.

Poliţiştii cercetează cauzele care au dus la accident, primele ipoteze fiind că acesta a fost cauzat de coliziunea frontală dintre cele două autoturisme implicate.

Patru dintre răniţi se află în stare gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici