Accident la Galaţi: Un mort şi mai multe persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit

O persoană a decedat şi mai multe au fost rănite, vineri noaptea, în satul Gara Berheci, din Galaţi, primele informaţii arătând că cel puţin una dintre victime este încarcerată. Echipaje de ambulanţă şi autospeciale SMURD intervin pentru acordarea primului ajutor.

2791 afișări
Imaginea articolului Accident la Galaţi: Un mort şi mai multe persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit

Accident la Galaţi: Mai multe persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit

O persoană a murit, iar alte şase au fost implicate în accidentul de vineri noaptea, din Gara Berheci, judeţul Galaţi, în urma impactului dintre trei maşini. Echipajele de prim ajutor acordă îngrijiri victimelor la faţa locului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, şapte persoane au fost implicate în accidentul din Gara Berheci, una dintre acestea fiind declarată decedată

„Şapte persoane implicate, iar una dintre acestea a fost declarată decedată. Persoana a fost găsită încarcerată de forţele dislocate la faţa locului”, a transmis IGSU.

Mai multe persoane au fost rănite, vineri noaptea, în satul Gara Berheci, din Galaţi, primele informaţii arătând că cel puţin una dintre victime este încarcerată. Mai multe echipaje de ambulanţă intervin pentru acordarea primului ajutor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), primele informaţii indică mai multe persoane implicate în accidentul din Gara Berheci, judeţul Galaţi, si cel puţin una încarcerată.

„Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere (cu modul de descarcarare) , o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ”, arată IGSU.

Potrivit sursei citate, impactul s-a produs între trei autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici