Accident MAJOR pe drumul spre staţiuni. TRAFIC îngreunat pe Centura Ploieştiului, după o tamponare în lanţ - FOTO

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, vineri, DN 1 - Centura Ploieştiului, din cauza unei tamponări în lanţ. Valorile de trafic sunt oricum ridicate, mulţi turişti fiind pe drum spre staţiunile montane, unde vor petrece minivacanţa de Paşti.

2955 afișări
Imaginea articolului Accident MAJOR pe drumul spre staţiuni. TRAFIC îngreunat pe Centura Ploieştiului, după o tamponare în lanţ - FOTO

Accident pe Trafic îngreunat pe Centura Ploieştiului, după o tamponare în lanţ

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, vineri, că din cauza unei tamponări, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN 1 – Centura Ploieştiului. Maşinile au fost scoase în afara carosabilului, dar circulaţia continuă să fie îngreunată din cauza numărului mare de turişti care merg spre munte.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au transmis că pe DN1, sensul spre staţiunile montane, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de mers Ploieşti către Brasov.

Valorile de trafic sunt ridicate şi pe DN1 Centura de Vest a Ploieştiului către Braşov.

„Se circulă în coloană de la km 126 (Buşteni) – 138 (Azuga). Pe raza localităţii Comarnic, coloana în mişcare de la km. 103 la km. 107, viteza de deplasare 30- 40 km/h, se acţionează pentru fluidizare”, potrivit Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici