Accident minor pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

Un accident minor de aeronavă, fără victime, a avut loc pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa sâmbătă.

332 afișări
Imaginea articolului Accident minor pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

Aeronava de tip Kitfox aparţînând unui operator privat străîn, efectua un zbor pe ruta Tuzla- Mihail Kogălniceanu iar după momentul aterizării la ora 07.42 , aeronava a efectuat o întoarcere la 180 de grade pe pistă, iar o jambă a trenului de aterizare a cedat.

Autorităţile aeroportuare au intervenit pentru înlăturarea aeronavei avariate de pe pistă de aterizare - decolare şi redeschiderea acesteia pentru traficul aerian.

Pilotul, cetăţean străin, se află in afară oricărui pericol. La aeroport s-au prezentat organelele de cercetare penală şi reprezentanţii Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţă Aviaţiei Civile, investigaţiile fiind in curs de desfăşurare.

În urma acestui eveniment, traficul aerian de pe aeroport nu a fost perturbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici