ACCIDENT MORTAL pe DN 2A, în Ialomiţa, în urma impactului dintre o maşină şi o cisternă cu azot

Un bărbat de 19 ani şi altul de 50 de ani au murit, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe Drumul Naţional 2A, în Ialomiţa, după ce maşina condusă de tânăr a intrat frontal într-o cisternă plină cu azot. Traficul în zonă este blocat.

2977 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT MORTAL pe DN 2A, în Ialomiţa, în urma impactului dintre o maşină şi o cisternă cu azot

Accident mortal pe DN 2A, în Ialomiţa, în urma impactului dintre o maşină şi o cisternă cu azot

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul de pe DN 2 A s-a produs după ce un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a lovit o autocisternă plină cu azot.

„În timp ce un tânăr de 19 ani din judeţul Prahova conducea un autoturism din direcţia Sărăţeni către Munteni Buzău, pe DN 2A, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în impact frontal cu o autocisternă plină cu azot. Maşina a fost lovită din spate de un alt vehicul, care nu a putut opri la timp”, a declarat Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa.

Loghin a mai spus că în urma accidentului, tânărul de 19 ani şi un pasager de 50 de ani au murit pe loc, iar şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fost rănit uşor.

Potrivit sursei citate, autocisterna s-a răsturnat, dar nu a prezentat scurgeri de gaz. Cu toate acestea, o altă autocisternă a sosit rapid la locul accidentului, pentru transferul gazului, în vederea eliminării oricărui eventual pericol ce ar fi putut să apară din cauza temperaturilor ridicate.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă este blocat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici