Accident nefericit la o şcoală din Iaşi. O profesoară a ajuns la spital după ce un elev a făcut o glumă cu spray lacrimogen

  • O profesoară de la o şcoală din Iaşi a ajuns la spital după ce a inhalat vaporii unui spray iritant lacrimogen.
  • Spray-ul a fost folosit de un elev care ar fi pulverizat conţinutul pe geamul şcolii, iar vântul a adus vaporii în interiorul clasei.
586 afișări
Imaginea articolului Accident nefericit la o şcoală din Iaşi. O profesoară a ajuns la spital după ce un elev a făcut o glumă cu spray lacrimogen

Sursa foto: profimedia

Incidentul a fost anunţat miercuri, la ora 10.30. Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că, unui cadru didactic din oraşul Iaşi i s-a făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen.

Femeia a fost transportată la spital.

Anchetatorii au aflat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray iritant lacrimogen, iar vântul ar fi adus vapori şi în sala de clasă.

Verificările continuă pentru luarea măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici