Accident pe A2: Un şofer a fost rănit după ce a intrat cu tirul într-un alt autotren

Şoferul unui tir a fost rănit, vineri, pe A2 (Bucureşti - Constanţa), în oraşul Fundulea, după ce autotrenul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un altul ce se deplasa în aceeaşi direcţie, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Centrului Infotrafic din IGPR.

477 afișări
Imaginea articolului Accident pe A2: Un şofer a fost rănit după ce a intrat cu tirul într-un alt autotren

Accident pe A2: Un şofer a fost rănit după ce a intrat cu tirul într-un alt autotren (Imagine: Tudor Costi/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei dintre cele autovehicule, şoferul rănit fiind cel care conducea al doilea autotren.

"Accidentul s-a produs pe autostradă, chiar sub podul din dreptul oraşului Fundulea. Traficul nu este blocat, ci este deviat pe breteaua care face legătura cu Fundulea", au mai spus reprezentanţii Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici