Accident pe Autostrada Soarelui cu cinci maşini şi un autocar, circulaţia îngreunată

Circulaţia este îngreunată pe Autostrada Soarelui în zona kilometrului 150, sensul de mers spre Bucureşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocar şi cinci autoturisme, trei persoane fiind rănite, au declarat, duminică, oficiali din IGPR.

6759 afișări
Imaginea articolului Accident pe Autostrada Soarelui cu cinci maşini şi un autocar, circulaţia îngreunată

Accident pe Autostrada Soarelui cu cinci maşini şi un autocar, circulaţia îngreunată (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs duminică, cu puţin înainte de ora 20.00, pe autostrada A2, sensul de mers spre Bucureşti, la kilometrul 150, au declarat oficiali din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Sursele citate spun că un autocar a intrat într-un autoturism, în coliziune fiind implicate apoi alte patru autoturisme ale căror şoferi nu au păstrat distanţa regulamentară.

În urma impactului au fost rănite trei persoane, din maşina lovită iniţial de autocar. Potrivit oficialilor din Poliţie, două dintre ele sunt cu răni uşoare, o a treia fiind însă în stare gravă, cu suspiciuni de fractură.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia în zona în care s-a produs accidentul, la ora transmiterii acestei ştiri, este îngreunată, circulându-se doar pe banda 2 de mers.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici