ACCIDENT pe Autostrada Soarelui: Două persoane rănite grav după impactul dintre trei maşini şi un TIR

Două persoane au fost rănite grav, miercuri seara, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral, după ce trei maşini şi un TIR s-au ciocnit. Traficul în zonă este oprit, potrivit Infotrafic.

2047 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe Autostrada Soarelui: Două persoane rănite grav după impactul dintre trei maşini şi un TIR

Două persoane rănite grav după impactul dintre trei maşini şi un tir pe Autostrada Soarelui

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul s-a produs pe A2 Bucureşti – Constanţa între trei maşini şi un TIR.

Două persoane sunt rănite grav.

Traficul este oprit pe sensul către litoral, la kilometrul 71, anunţă Infotrafic.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici