ACCIDENT pe autostradă: Şoferul unei autoutilitare, proiectat din maşina care s-a răsturnat după impact - FOTO

Şoferul unei autoutilitare a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană pe autostrada A1 Sibiu-Deva, sensul de mers către Deva. Traficul este oprit pe sensul de mers Sibiu către Deva şi este deviat pe DN1.

4432 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe autostradă: Şoferul unei autoutilitare, proiectat din maşina care s-a răsturnat după impact - FOTO

Accident pe autostradă: Şoferul unei autoutilitare, proiectat din maşina care s-a răsturnat după un impact

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 337, pe sensul de mers către Deva, a avut loc un accident în care şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat, iar şoferul a murit.

Traficul este oprit pe sensul de mers Sibiu către Deva şi este deviat pe DN1, la kilometrul 334, prin localitatea Orăştie, judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, bărbatul are 32 de ani şi este cetăţean moldovean.

Victima era proiectată din maşină, având traumatisme grave, incompatibile cu viaţa, susţin reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

”Victima era singură în maşină, fiind şoferul dubei”, adaugă sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici