Accident pe DN 6: Un autocar s-a ciocnit cu o cisternă, şapte persoane fiind rănite

Şapte persoane au fost rănite, joi la prânz, în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, între Timişoara şi Lugoj, şi în care au fost implicate o cisternă încărcată cu motorină, un autocar şi un autoturism, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

539 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 6: Un autocar s-a ciocnit cu o cisternă, şapte persoane fiind rănite

Accident pe DN 6: Un autocar s-a ciocnit cu o cisternă, şapte persoane fiind rănite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, accidentul s-a produs pe DN 6, între Timişoara şi Lugoj, în dreptul localităţii Chizătău.

Astfel, şoferul unui autoturism de teren a încetinit brusc, iar şoferul unei cisterne care circula în spatele acestuia nu a mai putut să frâneze la timp, astfel că a lovit maşina de teren, apoi a ajuns pe contrasens, blocând cele două benzi.

În acel moment, de pe sensul opus se apropia un autocar, care a lovit autocisterna aflată de-a curmezişul drumului.

Mezdrea a spus că, în urma impactului, şapte persoane au fost rănite, fiind vorba despre şoferul cisternei, cel al autocarului şi cinci dintre pasagerii autocarului.

Potrivit sursei citate, cisterna este încărcată cu motorină, însă nu există pericol de explozie.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de pompieri pentru a curăţa motorina scursă din cisternă.

De asemenea, la locul accidentului au mai ajuns patru ambulanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat pe ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici