ACCIDENT pe DN1: Opt răniţi, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit

Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, luni dimineaţă, pe DN 1, în zona centurii de vest a municipiului Ploieşti, după ce două autovehicule s-au ciocnit între ele, unul dintre acestea fiind proiectat într-o altă maşină.

1429 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN1: Opt răniţi, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit

ACCIDENT pe DN1: Opt răniţi, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, accidentul a avut loc la ieşire din Ploieşti către Braşov, iar de vină ar fi un şofer care a încercat să intre pe drumul naţional fără să acorde prioritate unei maşini care circula regulamentar pe centura de vest a Ploieştiului, cele două maşini intrând în coliziune, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Prahova.

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în alt autovehicul.

Opt persoane, între care doi copii cu vârste de şase ani, respectiv zece ani, au fost rănite. Toate cele opt victime urmează să fie preluate de către echipajele medicale şi transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zona accidentului se desfăşoară cu restricţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici