Accident pe DN1: Trafic rutier îngreunat în urma impactului dintre două autoturisme

Pe DN1, la ieşirea din Azuga, către Buşteni, s-a produs miercuri seară un accident în care au fost implicate două autoturisme, motiv pentru care traficul este îngreunat şi se desfăşoară doar pe un fir, anunţă Poliţia Română.

224 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN1: Trafic rutier îngreunat în urma impactului dintre două autoturisme

Accident pe DN1 în care au fost implicate două autoturisme

În judeţul Prahova pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Azuga, către Buşteni, la kilometrul 134+700 de metri, traficul se desfăşoară pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, anunţă Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat remis miercuri seară MEDIAFAX.

În acest moment, se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei. Poliţie estimează că în 30-45 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale, transmite sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici