Accident produs la intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă, soldat cu două victime - VIDEO

Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism al Ambasadei Mexicului, la intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă din Capitală, şoferii susţinând fiecare că au trecut pe culoarea verde a semaforului.

354 afișări
Imaginea articolului Accident produs la intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă, soldat cu două victime - VIDEO

Accident produs la intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă, soldat cu două victime (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Un oficial al Biroului de presă al Poliţiei Rutiere, Mihai Burciu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că se audiază martori pentru a se stabili cine a încălcat regulile, efectuându-se acte în cadrul anchetei declanşate cu privire la accidentul petrecut la intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă, în care a fost implicat un autoturism Nissan Almera, aparţinând corpului diplomatic al Ambasadei Mexicului la Bucureşti, şi un Logan, înmatriculat pe persoană juridică.

În accident au fost răniţi doi pasageri din Logan, şoferul corpului diplomatic nefiind rănit.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

La intersecţia dintre Bulevardul Dacia cu strada Polonă din Capitală, unde s-a petrecut accidentul de duminică, în urmă cu şase ani, în 4 decembrie 2004, tot într-un accident rutier, a muirt basistul trupei Compact, Teo Peter. Taxiul în care se afla basistul a fost acroşat şi aruncat într-un stâlp de un jeep condus de un cetăţean american, angajat al Ambasadei SUA la Bucureşti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici