Accident rutier cu un mort şi doi răniţi, pe DN2 (E85) în Buzău

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit, joi dimineaţa, pe DN2 (E85), în zona localităţii Comişoaia, din judeţul Buzău.

1235 afișări
Imaginea articolului Accident rutier cu un mort şi doi răniţi, pe DN2 (E85) în Buzău

Accident rutier cu un mort şi doi răniţi, în Buzău

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române arată că din cauza unei coliziuni între două autoturisme, traficul rutier pe DN2 (E85) Buzău – Râmnicu Sărat este la această oră întrerupt pe ambele sensuri în zona localităţii buzoiene Comisoaia (comuna Zărneşti).

Potrivit primelor informaţii primite din partea Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. O femeie care se afla în vehiculul care nu a acordat prioritate a murit, iar şoferii celor două maşini au fost duşi la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici