Accident rutier GRAV în Constanţa: Doi morţi şi doi răniţi după ce un şofer băut a intrat pe contrasens

Două persoane au murit şi două au fost rănite, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 22, între localităţile Cagealac şi Taşaul, din judeţul Constanţa, poliţiştii stabilind că impactul s-a produs după ce un şofer băut a intrat pe cotrasens.

1952 afișări
Imaginea articolului Accident rutier GRAV în Constanţa: Doi morţi şi doi răniţi după ce un şofer băut a intrat pe contrasens

Accident rutier GRAV în Constanţa: Doi morţi şi doi răniţi după ce un şofer băut a intrat pe contrasens

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, impactul s-a produs din cauza şoferului băut, care circula cu viteză neadaptată şi a pătruns pe sensul opus de mers.

„Între localităţile Cagealac şi Taşaul, din cauza vitezei neadaptate la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat decesul şoferului şi pasagerului din spate din al doilea autoturism şi vătămarea corporală uşoară a şoferului primului autoturism şi pasagerului din dreapta din cel de-al doilea”, a spus Munteanu.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului care a provocat accidentul.

Bărbatul a fost dus la spital pentru stabilirea aloolemiei. De asemeena, şi pasagerul din maşină a fost dus la spital, rănit uşor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici