Accident rutier în Mehedinţi: Opt oameni răniţi după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Opt persoane au fost rănite, vineri, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, accidentul producându-se pe Drumul Naţional 67, în localitatea Broşteni din judeţul Mehedinţi, iar la faţa locului au fost trimise echipaje ale Ambulanţei de la Drobeta Turnu Severin, Baia de Aramă şi Motru.

629 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Mehedinţi: Opt oameni răniţi după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Accident rutier în Mehedinţi: Opt oameni răniţi după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, Lavinia Pescaru, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, pe DN 67, în satul Luncşoara din comuna Broşteni, unde un autocar în care se aflau aproximativ 45 de pasageri, înmatriculat în Serbia, s-a răsturnat în afara şoselei.

Primele informaţii furnizate de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă arată că opt persoane din autocar au fost rănite, la ora transmiterii acestei ştiri un echipaj de descarcerare şi mai multe ambulanţe aflându-se la faţa locului.

Circulaţia în zona producerii accidentului se desfăşoară pe un singur sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici