Accident rutier în Moviliţa, judeţul Ialomiţa. Una dintre victime a fost preluată de SMURD

  • Un autoturism şi o autoutilitară au fost implicate, vineri, într-un accident care s-a produs la ieşirea din comuna Moviliţa, judeţul Ialomiţa.
  • Doi bărbaţi şi o femeie au fost răniţi, femeia, în vârstă de circa 59 de ani, fiind preluată de echipajul SMURD.
149 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Moviliţa, judeţul Ialomiţa. Una dintre victime a fost preluată de SMURD

Accident rutier în Moviliţa, judeţul Ialomiţa. Una dintre victime a fost preluată de SMURD

În jurul orei 12.10, salvatorii de la Detaşamentul de pompieri Urziceni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, aunţă ISU Ialomiţa.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa - substaţia Urziceni, venit în sprijin.

„În urma accidentului, au rezultat trei victime conştiente şi neîncarcerate, una de sex feminin şi două de sex masculin, care au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ de la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical, echipajul SMURD a preluat o victimă de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani şi echipajul SAJ o victimă de sex masculin, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigaţii medicale suplimentare. A treia victimă a refuzat transportul la spital”, arată ISU Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici