ACCIDENT RUTIER, la Arad: Trei TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7. Doi şoferi au fost răniţi grav

Trei TIR-uri s-au ciocnit, joi, pe DN 7, în zona localităţii arădene Milova, iar doi dintre şoferi au fost răniţi grav şi transportaţi la spital, în timp ce traficul a fost complet blocat două ore, la ora transmiterii acestei ştiri circulându-se, alternativ, pe o bandă din cele două.

564 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT RUTIER, la Arad: Trei TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7. Doi şoferi au fost răniţi grav

ACCIDENT RUTIER, în Arad: Trei TIR-uri s-au ciocnit pe DN 7. Doi şoferi au fost răniţi grav

Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă de pe DN 7, în zona localităţii arădene Milova, unde şoferul ceh al unui TIR care circula dinspre Deva spre Arad a pierdut controlul volanului şi autotrenul a intrat pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul ceh circula cu viteză neadaptată la drumul alunecos, în condiţiile în care ploua.

"Şoferul frânase în curbă, iar remorca a intrat în balans şi a lovit lateral un TIR care circula din sens opus. Ulterior, acelaşi automarfar a lovit un al doilea TIR de pe contrasens, însă frontal", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

Cele două TIR-uri lovite pe contrasens aparţin unei firme din Ungaria şi transportau oglinzi şi sticlă, iar şoferul ceh transporta materiale textile.

Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat şi cel din al doilea TIR, lovit frontal, au suferit răni grave, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean cu două ambulanţe.

Medicii spitalului afirmă că ei au fracturi, leziuni interne şi externe, dar sunt stabilizaţi hemodinamic.

În urma accidentului, traficul pe DN 7 a fost blocat timp de două ore, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă, alternativ, pe una dintre cele două benzi ale şoselei.

Poliţiştii spun că traficul va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 13.00, după ce TIR-urile avariate vor fi îndepărtate de pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici