Accident rutier pe DN1: O femeie a fost rănită

O femeie a fost rănită, marţi după-amiază, pe DN 1, în Otopeni, în urma unui accident rutier ce a dus la îngreunarea circulaţiei pe traseul ambulanţelor care urmează să transporte răniţii din accidentul produs în Muntenegru.

303 afișări
Imaginea articolului Accident rutier pe DN1: O femeie a fost rănită

Accident rutier pe DN1: O femeie a fost rănită (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, accidentul ar fi fost provocat de un autocar care a lovit, din spate, un autoturism de teren. Şoferul acestuia a pierdut controlul maşinii, care a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o Dacia Logan condusă de o femeie, care venea din sens opus, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Ilfov..

În urma impactului, femeie de la volanul Daciei a rămas încarcerată.

După intervenţia unei echipaj de descarcerare, ea a fost transportată la spital, cu un elicopter SMURD.

Din cauza accidentului, circulaţia este îngreunată pe traseul ambulanţelor care urmează să preia la Aeroportul "Henri Coandă" persoanele rănite în urma accidentului din Muntenegru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici