ACCIDENT rutier, produs în urmă cu puţin timp: patru italieni au fost răniţi - FOTO

Patru cetăţeni italieni au fost duşi la Spitalul Judeţean Slatina, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, sâmbătă, în zona localităţii Teslui, judeţul Olt.

1080 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT rutier, produs în urmă cu puţin timp: patru italieni au fost răniţi - FOTO

Patru cetăţeni italieni, răniţi într-un accident în judeţul Olt

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că cei patru răniţi erau într-o singură maşină.

„Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 546, în comuna Teslui. A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru cetăţeni italieni. La sosirea echipajelor, cele patru persoane se aflau în afara autoturismului, conştiente”, a spus Băsăşteanu.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 70 de ani, a suferit un traumatism toracic şi contuzie lombară, fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la UPU Slatina

Ceilalţi trei pasageri, cu vârste de 68, 60 şi 35 de ani, au suferit diverse traumatisme şi au fost duşi, de asemenea, la Spitalul din Slatina.

Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit un cap de pod.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici