Accident soldat cu trei răniţi, după ce un mărfar a lovit un autoturism

Trei persoane, dintre care una grav, au fost rănite în noaptea de luni spre marţi, după ce autoturismul în care erau a fost lovit de locomotiva unui tren de marfă, în localitatea argeşeană Ţiţeşti.

1 afișare
Imaginea articolului Accident soldat cu trei răniţi, după ce un mărfar a lovit un autoturism

Accident soldat cu trei răniţi, după ce un mărfar a lovit un autoturism

Din primele cercetări ale poliţiştilor şi din declaraţiile martorilor reiese că şoferul nu s-a asigurat la traversarea căii ferate Piteşti-Câmpulung Muscel, iar trenul a lovit în plin autoturismul şi l-a târât pe o distanţă de aproximativ trei sute de metri.

Trei din cele patru persoane din maşină, care se întorceau spre casă după ce fuseseră în vizită la rude, au fost rănite. Cel mai grav este conducătorul auto.

"La unitatea de primiri urgenţe au venit trei răniţi. Cel de-al patrulea pasager, practic, nu a păţit nimic. Doi au suferit răni şi contuzii care nu le pun viaţa în pericol, dar am decis să rămână internaţi pentru tratament şi investigaţii. Cel mai grav rănit este chiar şoferul care şi-a pus în pericol viaţa, dar şi pe cele ale rudelor sale. Conducătorul auto a suferit traumatisme la coloana vertebrală şi la cap. Va rămâne internat la noi şi vom vedea în timp care va fi evoluţia stării lui de sănătate", a declarat doctorul Gheorghe Frăţoaica, medic de gardă la Spitalul Judeţean Argeş.

Trecerea la nivel peste calea ferată de la Ţiţeşti nu are semnalizare acustică şi luminoasă şi este lipsită de bariere, dar este prevăzută cu indicatoare STOP şi Crucea Sfântului Andrei, care îl obligau pe şofer să oprească maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici