ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN FRANŢA: Doisprezece din pasageri sunt din judeţul Suceava

Un număr de 12 pasageri din autocarul care s-a răsturnat duminică în Franţa sunt din judeţul Suceava şi au suferit fracturi şi contuzii, fiind internaţi în şase spitale franceze.

476 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN FRANŢA:  Doisprezece din pasageri sunt din judeţul Suceava

ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN FRANŢA: Doisprezece din pasageri sunt din judeţul Suceava (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, cu sprijinul Serviciului Public Comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple Suceava, autorităţile sucevene au identificat în lista pasagerilor autocarului implicat în accidentul de duminică din localitatea franceză Vidauban 12 persoane din judeţul Suceava.

"Din informaţiile deţinute până la acest moment cele 12 persoane au suferit fracturi şi contuzii, fiind internate în cele şase spitale din Franţa, puse la dispoziţie de oficialităţile franceze pentru îngrijirea răniţilor. În prezent starea acestora este stabilă", precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici